...
Image

Europees gecertificeerde panelen

Zonnepanelen

Welke zonnepanelen gebruikt A Label?

Bij A Label maken we gebruik van hoogwaardige zonnepanelen van gerenommeerde merken, zoals Suntech, Trina Solar en Longi. We zijn trots op de kwaliteit en betrouwbaarheid van deze merken, en daarom bieden we op al onze panelen een garantie van meer dan 25 jaar.

Onze zonnepanelen zijn niet alleen duurzaam en efficiënt, maar ook esthetisch aantrekkelijk. Alle panelen in ons assortiment zijn uitgevoerd in een full black design, waardoor ze naadloos opgaan in het uiterlijk van uw woning.


Daarnaast leveren al onze panelen meer dan 400 watt piekvermogen (wp) per paneel. Dit betekent dat u kunt rekenen op een hoge energieopbrengst en maximale efficiëntie. Met onze krachtige panelen bent u verzekerd van een optimale opbrengst van zonne-energie.

Hoe werken zonnepanelen?

Zonnepanelen

De zonnepanelen zetten de energie van de zon om in gelijkstroom. Dit gebeurt doordat de zonnecellen in de panelen fotonen van het zonlicht absorberen en daardoor elektrische stroom genereren. De gelijkstroom is echter nog niet direct bruikbaar voor de apparaten in je huis.

Offerte op maat

Vul jouw contactgegevens in en ontvang binnen 24 uur een passende offerte door één van onze specialisten.

Seraphinite AcceleratorOptimized by Seraphinite Accelerator
Turns on site high speed to be attractive for people and search engines.