Hulp nodig? Bel 078 783 00 07

Klantervaringen

Lees wat anderen over A Label zeggen

Google beoordelingen

Tjalie Gems
Tjalie Gems
2024-05-07
Zonnepanelen en Wallbox bij ons geïnstalleerd. Allereest nette en vriendelijk mensen die meedenken. Niet weglopen voor een uitdaging en niet moeilijk doen als het even tegenzit. De installatie is zeer netjes uitgevoerd en werkt tot nu toe uitstekend. Hopelijk worden de thuisbatterijen snel goedkoper, en dan denk ik als eerst aan Alabel voor een offerte. Wij zijn super tevreden!
Frank MTB
Frank MTB
2024-04-19
Snel, goed contact, duidelijke aanbieding, professioneel goed geïnstalleerd. Waarvoor dank. Daarom zeer tevreden. Laat nu de zon maar schijnen. ;-)
Jes t
Jes t
2024-04-16
Vandaag hebben de monteurs van a label 10 zonnepanelen geplaatst op mijn platte dak. Ze waren er om 11 uur en om 14.00 uur klaar! Zeer goed en net werk geleverd op het het dak en binnen bij de aansluiting. Monteurs waren erg vriendelijk! Er n dit alles met koud, nat weer en veel wind! Toppers van a label !!
F. S.
F. S.
2024-04-12
Ik ben enorm tevreden over mijn ervaring met A Label. Vanaf het eerste contact tot aan de voltooiing van het project waren ze professioneel, efficiënt en vriendelijk. Na het accepteren van de offerte duurde het slechts twee weken dat de zonnepanelen werden geplaatst, wat echt indrukwekkend was. Wat vooral prettig is, is hun open en duidelijke communicatie gedurende het hele proces. Eshabil en Tuncay waren zeer behulpzaam en stonden altijd klaar om vragen te beantwoorden en eventuele zorgen weg te nemen. Uiteindelijk hebben we ervoor gekozen om het project samen met onze buren te doen, en A Label heeft perfect gecoördineerd om ervoor te zorgen dat alles soepel verliep. Na deze positieve ervaring kijken we er nu al naar uit om ook onze laadpalen door A Label te laten plaatsen. Nogmaals bedankt aan het hele team, vooral aan Eshabil en Tuncay, voor hun uitstekende service en professionaliteit!
Grzegorz Jaskołka
Grzegorz Jaskołka
2024-04-09
Wij zijn zeer tevreden over de service van het A-label bedrijf. Zij hebben in één dag alle 13 zonnepanelen (van A tot Z), de meterkast, kookplaat en afzuigkap in de keuken geplaatst met zeer goede kwaliteit. Zie bijgevoegde foto's van de kookplaat en afzuigkap. Van mij krijgt ze zeker 5 sterren.
Nathan van Stralendorff
Nathan van Stralendorff
2024-03-29
Top monteurs, alles mooi opgeleverd. Goeie communicatie met de monteurs. Alles van A tot Z uitgelegd.
Richard Heijlaerts
Richard Heijlaerts
2024-01-19
A Label, heeft mij vandaag ontzettend fijn geholpen met het vernieuwen van een defecte microomvormer, 1 telefoontje en dezelfde dag is het probleem opgelost door A Label. Vriendelijke monteurs met geweldige service van dit bedrijf. R.Heijlaerts.
furkan unver
furkan unver
2024-01-03
Heel snel en heel vriendelijke monteurs top service top kwaliteit💪🏻
Ugur Okan Ozguzel
Ugur Okan Ozguzel
2023-12-14
Professioneel en dynamiek team wat kwaliteit levert! Goede communicatie en op zeer korte termijn de klus kunnen afronden! Succes heren op naar meer mooie projecten!
App sturen
Welkom bij A Label 👋
Stuur ons een app voor al je vragen!