...
Image

Wat is een zonnepaneel?

Veelgestelde vragen

Hoe werken zonnepanelen?

De aantal zonnepanelen die jij nodig hebt verschilt per huishouden en energieverbruik. Bekijk je facturen van je energieleverancier om achter je energieverbruik te komen. Ondertussen doen wij een dakscan om te kijken hoeveel zonnepanelen jij nodig hebt.

Het klinkt wellicht super complex maar dat hoeft het niet te zijn. Raadpleeg de pagina zonnepanelen voor meer uitleg.

Een omvormer is noodzakelijk bij een zonnepanelen systeem. Dit zorgt er namelijk voor dat de gelijkstroom zo efficiënt mogelijk wordt omgezet in bruikbare wisselstroom. Naast deze functionaliteit houdt de omvormer exact jouw opbrengst bij en controleert of het zonnepanelen systeem veilig werkt.

Vrijwel elk huis is geschikt voor zonnepanelen. Bij het maken van de dakscan wordt er door A Label gekeken naar de sterkte van de dakconstructie en de lichtinval.

Akkoord met het opgestelde plan? Dan zorgen wij ervoor dat de zonnepanelen binnen twee weken is geplaatst in jouw huishouden!

Naast groene energie levert het ook geld op. Tien zonnepanelen leveren gemiddeld zo’n 1000 euro per jaar op.

Wat gebeurt er met de opgewekte stroom die je niet gebruikt? Goed nieuws! De extra stroom gaat naar jouw energieleverancier. De energiemeter houdt bij hoeveel stroom je hebt opgewekt. Aan het einde van het jaar zal dit vervolgens worden verrekend met jouw verbruikte stroom. Deze interactie noem je salderen.

Offerte op maat

Vul jouw contactgegevens in en ontvang binnen 24 uur een passende offerte door één van onze specialisten.

Seraphinite AcceleratorOptimized by Seraphinite Accelerator
Turns on site high speed to be attractive for people and search engines.